Search This Blog

cara berurusan dengan aidawahab

untuk produk susuk dara, saya hanya terima order/pertanyaan melalui facebook, di group rahsia jsd aidawahab. macam mana nak masuk ke group tersebut, anda hendaklah add saya at https://www.facebook.com/aida.abwahab atau aidawahab@hotmail.com dahulu sebab hanya saya dan members sahaja boleh add anda.

bila saya dah masukkan anda dalam group jsd aidawahab (secret group ya),

1- sila ceritakan masalah anda dengan taip mesej ke facebook. saya tak jual produk without consultation. malu? its not my problem ya.. kalo malu saya tak boleh buat apa. cerita mesti detail. saya xmau sangkut2...

2- sila tunggu saya balas. (please dont contact me by fon, saya tak sempat nak jawab. lagipon privacy saya adalah keutamaan saya). sebarang order dan pertanyaan saya hanya terima melalui fb dan emel. jika anda nak juga kontek by fon, sila cari agen lain ya yang boleh layan anda by fon.

3- jika saya tak sempat tag kat group post2 yang berkaitan, sila amik inisiatif sendiri untuk scroll down dan baca kat group. terus terang lah, saya tak sempat nak tag semua orang..

4- abis consultation dan dah tau barang mana yang patut guna, its up to nak beli ke tidak.. kalo sayang duit tak payah beli.. sebab saya malas nak layan.

5- bila dah komfom nak order, sila buat bayaran penuh termasuk pos (as i state). jika guna CDM, bank in lebih duit sebab CDM tak terima not kecil rm1, rm5.. bakinya saya akan pulangkan.. bayaran tak penuh, order takkan diproses..

6- bila dah bayar, sila lampirkan bukti pembayaran, senarai order, nama penuh, alamat lengkap dan nombor fon----> WAJIB LENGKAP ya.. tak lengkap saya akan skip dan tengok order orang lain dulu sebab saya tak mau buang masa.

7- sekiranya anda terpaksa tggu stok, sila bersabar.. kalo tak boleh sabar, bgtau saya dan saya akan pulangkan duit.

8-order adalah mengikut urutan siapa yang bayar dulu. (bergantung kepada available stok)

9- tracking number akan dibagi lepas pengeposan dilakukan dan barang akan sampai dalam masa 1-3 ari bekerja ikut kawasan. jadi jangan tanya bila akan dapat barang sebab tu kerja pos malaysia. guna tracking number untuk track parcel anda.

10- barang akan dipos menggunakan perkhidmatan pos laju 100% sahaja. i repeat, 100% pos laju.

harap anda semua paham ye. saya tetapkan cara kerja saya supaya segala urusan berjalan lancar dan saya sangat firm about that.

tq:)
aidawahab

No comments:

Post a Comment